Brand i vindmølle på Sidingevej
Foto: Henning Lundhøj

Brand i vindmølle på Sidingevej

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 11-4-24 - 08:09

ODSHERRED - I de tidlige morgentimer torsdag blev Vestsjællands Brandvæsen i Nykøbing kaldt ud til en dramatisk hændelse, hvor en vindmølle stod i flammer på Sidingevej i Vig, Odsherred.


Alarmen indløb klokken 06:39, og brandfolkene ankom hurtigt til stedet, hvor de blev mødt af et spektakulært syn: meterhøje flammer, der væltede ud fra vindmøllen, og en tyk røgudvikling, der kunne ses på lang afstand.


Hændelsen vakte stor bekymring blandt de lokale borgere, som ivrigt kontaktede politiet for at rapportere om branden. Mange var bekymrede for sikkerheden og de miljømæssige konsekvenser af en sådan brand.


Branden viste sig at være både intens og udfordrende for brandvæsenet. Den brændende motor inden i vindmøllen udgjorde en betydelig risiko, men efter omkring en halv time skete der et afgørende vendepunkt. Motoren faldt ned, hvilket gjorde det muligt for brandfolkene at få kontrol over branden og til sidst slukke den helt.


Midt- og Vestsjællands Politi var til stede for at koordinere indsatsen og sikre, at området omkring vindmøllen var sikkert for både brandfolk og borgere. De har endnu ikke offentliggjort oplysninger om årsagen til branden eller det skønnede omfang af skaderne på vindmøllen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.