Brand i Højby undergår politiets undersøgelse
Arkivfoto: Rolf Larsen

Brand i Højby undergår politiets undersøgelse

AF BJARNE HANSEN / Mandag 27-11-23 - 13:40

HØJBY - En produktionsvirksomhed på Højbygårdsvej i Højby oplevede en alvorlig brand lørdag formiddag, hvilket krævede hurtig indgriben fra brandvæsenet.


Kl. 09:28 blev der rapporteret om en brand i bygningens tag, hvilket tvang personalet til at tilkalde brandvæsnet.

Før brandvæsenets ankomst havde personalet forsøgt at slukke en mindre brand ved en skorstensgennemføring i tagkonstruktionen, men indsatsen var forgæves, og branden kunne ikke bringes under kontrol.


Brandvæsenet reagerede effektivt ved at fjerne dele af taget og isoleringen omkring nogle skorstene for at bekæmpe flammerne. Heldigvis var der ingen fare for spredning til nærliggende bygninger, og ingen personer i området var i risiko.


Politiet har nu indledt en brandundersøgelse og vil især fokusere på en lignende brand, der fandt sted i samme bygning og ved en skorsten for omkring en uge siden. Formålet med undersøgelsen er at klarlægge årsagerne til disse brande og sikre, at nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.