Borgmester formand for KL's Socialudvalg
Thomas Adelskov. Arkivfoto

Borgmester formand for KL's Socialudvalg

AF BJARNE HANSEN / Fredag 5-7-19 - 12:47

NYKØBING - Borgmester Thomas Adelskov (S) indtræder i KL’s bestyrelse og som formand for KL’s Socialudvalg.

Her afløser han Joy Mogensen (S), tidligere borgmester i Roskilde Kommune, der er blevet udnævnt til Kultur- og Kirkeminister.

- Jeg glæder mig rigtig meget til igen at blive medlem af KL’s bestyrelse og formand for KL’s Socialudvalg. Socialpolitikken er et område, som betyder meget for mig, og som jeg kender rigtig godt. Jeg ser frem til at genoptage arbejdet med fortsat at styrke og udvikle socialområdet i tæt samarbejde med landets kommuner og organisationerne på området, siger Thomas Adelskov.

Han bestred posten som formand for KL’s Social- og Sundhedsudvalg i den forrige valgperiode. Udvalget blev delt i to i forbindelse med en ny udvalgsstruktur med flere udvalg i den nye valgperiode.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU