Borgeres frygt for farlig skolevej ignoreret
Borgere i Egebjerg mener, kommunen bevidst har ignoreret advarslerne om at en ny vej vil være farlig for områdets børn. Arkivfoto

Borgeres frygt for farlig skolevej ignoreret

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 24-11-20 - 10:03

EGEBJERG - Beboerne i nærheden af økosamfundene Fri & Fro og Egeskoven i Egebjerg føler, de har svært ved at råbe politikerne i Odsherred Kommune op, når beboerne forsøger at advare om anlæggelsen af en ny og farlig vej til området.


Gratis alternativ
- Vi er bange for, at byrådet vedtager bygning af en både farlig og dyr vej til Egeskoven Økosamfund på trods af at kommunen har fået et trygt, bedre og gratis alternativ, siger Vesko Sv. Nedeltchev, der er beboer i området.


Oplysninger udeladt
Ifølge beboerne har Center for Miljø & Teknik udeladt væsentlige oplysninger fra beboerne i det materiale, politikerne skal forholde sig til.

Adgang til det nye boligområde skal ske via Glostrupvej, som er en kommunal vej, men som skal udbygges for at klare den ekstra trafikbelastning.

- Da Egeskoven vil være 25 nye huse, med mindst 25 biler så er det naturligt og forståeligt at der kommer en bedre vej til og fra samfundet, mener Vesko Sv. Nedeltchev.


Farligt vejkryds
Men Vesko Sv. Nedeltchev fortæller, at beboerne frygter, at den planlagte vej til økosamfundene vil udsætte de børn, der vil gå og cykle til skole, for et meget farligt vejkryds.


Er blevet ignoreret
- Derfor har vi tilbudt et gratis, og bedre alternativ, men vi er bare blevet ignoreret.

Og til vores store overraskelse er vores høringssvar fortsat ikke taget med, siger Vesko Sv. Nedeltchev.

RETTELSE
Artiklen er rettet, så det tydeligt fremgår, at det er beboere i området, der er utilfredse.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.