Bølge af indbrud i villaer i Nykøbing
Illustrationsfoto

Bølge af indbrud i villaer i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 3-2-20 - 10:03

NYKØBING - Nykøbing blev i weekenden ramt af en bølge af villaindbrud.


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at lørdag var der fire indbrud i Nykøbing, alle begået inden for syv timer. Desuden kom der også anmeldelse om et indbrud i et sommerhus.

To villaer på Hjortsvej havde indbrud.

Første sted var en terrassedør opbrudt. Skuffer og skaber stod åbne i hele huset. Her var der på anmeldelsestidspunktet endnu ikke overblik over, om der var stjålet noget, oplyser politiet.

I en anden villa på vejen var et vindue ind til soveværelset opbrudt. Skuffer og skabe stod åbne i hele huset, og her var der stjålet en guldhalskæde med hjerteformet vedhæng, en guldhalskæde med kors vedhæng, øreringe med Bismarck mønster, en armlænke af mærket Bismarch, tre guldringe, kontanter og et gavekort til Danish hotels, et gavekort til Bellevue og et gavekort til Vivaldi.


På Kingosvej var der også to indbrud.

I den ene villa var gerningsmændene kommet ind via et opbrudt vindue til soveværelset. Skuffer og skabe var åbnet i hele huset. Her blev der også stjålet guldsmykker samt kontanter.

I den anden villa på Kingosvej var der også opbrudt et vindue, og også her havde der været færden i hele huset, idet flere skabe og skuffer stod åbne i flere rum.

Tyvene var også her gået efter guldsmykker, og havde fået en større mængde med sig.


Indbruddet i sommerhuset på Pærestien kan være af ældre dato, idet der - bortset fra gerningsmændene - ikke ha været nogen i huset siden 5. januar.

Her var der opbrudt et vindue ind til soveværelse og efterfølgende var huset blevet undersøgt.

Der er stjålet seks sorte stole med sorte lædersæder, en standerlampe i chrome med hvid skærm, to skalstole og diverse elværktøj same en dyne med betræk.

De fem indbrud kom efter en uge, hvor der også havde været en række indbrud i Nykøbing og omegn.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU