Bøde til Ali Bazar i Algade i Nykøbing
Arkivfoto

Bøde til Ali Bazar i Algade i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 23-6-20 - 05:31

NYKØBING - Fødevarekontrollen har fremsendt et bødeforlæg på 5.000 kroner til Ali Bazar, Algade 46, Nykøbing. Det er sket, efter Fødevarekontrollen ved et kontrolbesøg fulgte op på indskærpelse om manglende registrering til samhandel med EU-medlemslande fra forrige kontrolbesøg.


Ifølge kontrolrapporten er forholdet er ikke bragt i orden, idet virksomheden ikke har ladet sig registrere til samhandel med EU-medlemslande.

Ifølge virksomhedens ledelse har selskabets revisor foretaget registrering.

Virksomheden har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg. Det giver Fødevarestyrelsen mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug.


Misvisende kontrolrapport
Fødevarekontrollen kunne ved besøget forleden desuden konstatere, at den seneste kontrolrapport ikke er ophængt og dermed ikke er let synlig og læsbar for forbrugerne.

Den kontrolrapport, der var synlig, var misvisende.

“Kontrolrapporten i døren var fra den 14. februar 2018 med en glad smiley”, fremgår det af kontrolrapporten.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU