Bilist uden kørekort fik taget bilen
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Bilist uden kørekort fik taget bilen

AF BJARNE HANSEN / Mandag 11-10-21 - 14:43

HØJBY – Fredag kl. 17:10 kørte en politipatrulje i Højby, da betjentene bemærkede en bilist, der bakkede med en trailer.


Politiet foretog en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. De bad bilisten, en 37-årig lokal mand, om at se et kørekort, men måtte nøjes med at se hans sygesikringsbevis.

Den 37-årige havde nemlig ikke noget kørekort, da han i 2015 blev frakendt kørekortet i otte år for spirituskørsel i gentagelsestilfælde.

Nummerpladerne som sad på bilen passede til en anden bil og var meldt stjålet fra et autocenter i Nykøbing nogle dage forinden.

Den 37-årige blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for tyveri af nummerplader.


Ottende gang
Politiet beslaglagde den 37-åriges varebil, da det var ottende gang, han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden inden for de sidste tre år.

Den 37-årige accepterede beslaglæggelsen. Der vil senere komme et retsligt efterspil, hvor retten vil tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.