Bilist stak af til fods efter trafikuheld
Foto: Presse-fotos.dk

Bilist stak af til fods efter trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 3-11-21 - 12:35

LUMSÅS – Tirsdag kl. 20:04 skete der et færdselsuheld i Lumsås, og efter uheldet stak den ene af bilisterne af til fods, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Uheldet skete, da en 45-årig kvinde fra Nexø i en personbil kørte ad Oddenvej i vestlig retning. Foran hende kørte en personbil, hvis fører var trukket ind til siden mod højre, inden føreren begyndte at dreje ud på vejen igen. Den kvindelige bilist kunne ikke undgå at køre ind i venstre forskærm på den forankørende personbil.

Ingen af de to parter kom til skade, idet den kvindelige bilist efterfølgende kunne konstatere, at den mandlige fører af modpartens køretøj flygtede til fods fra stedet.

Politiet blev alarmeret og kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter den flygtede fører.

På uheldsstedet traf politiet ud over den kvindelige bilist en anden kvinde, som havde været passager i bilen med den flygtede fører.

Den kvindelige passager blev afhørt til sagen, og ud fra oplysninger om ejerforholdet på modpartens bil arbejdede politiet ud fra en tese om, at bilejeren formentlig også havde været fører af sin egen bil på uheldstidspunktet.


Fandt ikke føreren
Det lykkedes ikke i første omgang at finde den flygtede fører hverken i nærområdet omkring uheldsstedet, bopælen eller på mulige tilholdssteder.

Den akutte eftersøgning efter den flygtede fører blev indstillet efter nogle timer.

Politiet har optaget rapport om uheldet og arbejder videre med at få kontakt til den formodede fører for at få ham afhørt til uheldet.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.