Bilist stak af efter uheld i Nykøbing
Illustrationsfoto

Bilist stak af efter uheld i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 19-1-23 - 16:13

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi forsøger at finde frem til en bilist, som onsdag formiddag var årsag til et færdselsuheld på Odsherredvej lidt syd for krydset ved Vesterlyngvej.


Ville vende sin bil
Kl. 11:15 anmeldte en 31-årig mand fra Ruds-Vedby, at han kl. ca. 09:15 havde været impliceret i et færdselsuheld, da en anden bilist foretog en vending på Odsherredvej.

Den anden bilist foretog en trepunktsvending, men fik i forbindelse med den afsluttende del af manøvren køretøjets bagende så langt over i den 31-åriges færdselsretning, at den 31-åriges bil strejfede modpartens kofanger.


Kraftig opbremsning
Påkørslen skete i forbindelse med en kraftig opbremsning og en undvigemanøvre, men den 31-årige mistede kontrollen over sin bil og kørte ud i rabatten.

Ifølge politiet var han dog i stand til selv om at komme ind på vejen igen, men modparten kørende i en hvid stationscar eller personbil var forsvundet.

Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet i et forsøg på at få identificeret modparten.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.