Bilist påkørte parkeret varebil og flygtede
Illustrationsfoto

Bilist påkørte parkeret varebil og flygtede

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 19-3-24 - 10:33

NYKØBING - En hændelse natten til tirsdag rystede roen på Nordstrandsvej i Nykøbing, da en varebil, der stod parkeret i en indkørsel, blev påkørt af en personbil, som derefter flygtede fra stedet, rapporterer Midt- og Vestsjællands Politi.


Klokken 23:09 blev varebilen ramt af en ældre mørk Ford Fiesta, som efterfølgende forlod stedet. Ejeren af den påkørte varebil hørte sammenstødet og observerede en mand, der kortvarigt forlod personbilen, som havde en passager. Inden varebilejeren kunne nå at tale med føreren af personbilen, satte vedkommende sig til rette i bilen og kørte videre langs Nordstrandsvej.

Den formodede fører af personbilen beskrives som en dansk mand på 20-30 år, cirka 185 centimeter høj med almindelig kropsbygning og hvid hudfarve. Han var iført sort tøj på tidspunktet for ulykken.


Varebilen pådrog sig skader på forskærmen som følge af påkørslen, mens personbilen fik en bule på venstre forskærm.

Politiet opfordrer nu føreren af personbilen til at træde frem og henvende sig. Enhver, der har været vidne til hændelsen, eller som har oplysninger om den beskrevne bil eller føreren, bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.


Det understreges, at som part i en færdselsulykke har man pligt til at stoppe, oplyse sit navn og forsikringsselskab til den skadelidte part samt eventuelt yde hjælp på uheldsstedet. Politiet sætter pris på enhver hjælp i opklaringen af sagen og opfordrer borgere med relevante oplysninger til at træde frem.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.