Bilist i lånt bil forulykkede på Rørvigvej
Foto: Henning Lundhøj

Bilist i lånt bil forulykkede på Rørvigvej

AF BJARNE HANSEN / Mandag 30-8-21 - 13:20

RØRVIG – Søndag kl. 04:08 modtog politiet en henvendelse om, at en personbil var forulykket og nu lå på siden på Rørvigvej - 2 kilometer før Rørvig.


Lyset på bilen skulle være tændt, men ingen personer skulle opholde sig ved den forulykkede bil.

Politiet havde ikke umiddelbart kendskab til en ulykke på stedet, men bilejeren fra Sorø kunne tidligt søndag morgen oplyse, at en låner af bilen var kørt galt i et solouheld.

En patrulje afmærkede senere søndag morgen den forulykkede bil med en plaststrimmel, idet flere borgere henvendte sig til politiet med bekymring om, hvorvidt nogen kunne være kommet til skade ved ulykken. Det var ikke tilfældet, så politiet oplyste bilejeren om, at bilen snarest muligt skulle fjernes fra ulykkesstedet, så især trafikanter ad cykelstien kunne passere ulykkesstedet uhindret.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.