Bil skred ud på grund af glat føre
Illustrationsfoto

Bil skred ud på grund af glat føre

AF BJARNE HANSEN / Mandag 29-1-24 - 13:33

NR. ASMINDRUP - Lørdag morgen kl. 07:32 skete der et solouheld på Kirkeåsvejen ved Stenstrup, hvor en 55-årig kvinde fra Frederiksberg var involveret.


Uheldet skyldtes glat føre, og bilen begyndte at glide over i den modkørende vejbane, men heldigvis undgik den en kollision med en modkørende bil.


Kvinden mistede dog kontrollen over bilen, ramte et skilt og endte i grøften på siden. En venlig forbipasserende hjalp bilisten og en mandlig passager ud af bilen, og der blev straks tilkaldt assistance.


Både politi og ambulance nåede frem til stedet, hvor de to involverede blev undersøgt, men heldigvis var der ingen alvorlige skader, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilen blev bjerget af vejhjælp, og politiet registrerede uheldet som en del af deres rutinearbejde.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.