Beruset ældre kvinde anholdt efter trafikuheld
Illustrationsfoto

Beruset ældre kvinde anholdt efter trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 18-11-20 - 13:01

NR. ASMINDRUP - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 61-årig kvinde fra Nr. Asmindrup for spirituskørsel, efter hun tirsdag eftermiddag var involveret i et færdselsuheld.


Kl. 16:25 fik politiet anmeldelse om, at to biler var stødt sammen i krydset Eskilstrupvej / Lestrupvej i Vig og endt ude på en mark.

Uheldet skete, da en 25-årig kvinde fra Store-Merløse i en personbil var kørt ad Lestrupvej mod sydvest i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset ved Eskilstrupvej. Hun fortsatte ud i krydset og blev her påkørt af en anden personbil ført af den 61-årige kvinde fra Nr. Asmindrup.

Hun kørte ad Eskilstrupvej mod nordvest og endte som følge af sammenstødet ud på en mark sammen med den 25-åriges bil.


Politipatruljen skønnede, at den 61-årige var påvirket af alkohol under kørsel, så hun blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, hvorefter hun vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er analyseret.

Den 25-årige kan også forvente at høre fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af vigepligtsbestemmelserne i færdselsloven.

Begge parter slap fra uheldet med diverse knubs.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.