Bageri har store økonomiske udfordringer
Arkivfoto: Google

Bageri har store økonomiske udfordringer

AF BJARNE HANSEN / Søndag 25-7-21 - 11:22

NYKØBING – Bageren i Svanestræde ApS har økonomiske udfordringer, og der udtrykkes usikkerhed om den fortsatte drift. Selskabet har indberetter regnskab med vurdering af going concern.


I 2020-regnskabet er årsresultatet opgjort til minus 366.696 kr. og forrige regnskabsår var det på plus 512.686 kr.

Virksomhedens egenkapital er på -553.334 kr., hvor den var på -186.639 kr. forrige regnskabsår.

I regnskabet fremgår, at selskabet ikke har indgået nødvendige aftaler om yderligere finansiering for det kommende år. Ledelsen fører forhandlinger med selskabets bankforbindelse om muligheder og vilkår for at optage yderligere lån til finansiering af driften. Det er ledelsens vurdering, at låneansøgningerne vil blive imødekommet, og årsregnskabet er derfor aflagt under forudsætning af fortsat drift.

Selskabet oplever på nuværende tidspunkt en stigende efterspørgsel, og forventer derfor en forbedret indtjening i de kommende regnskabsår.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.