Aggressiv og beruset kvinde anholdt
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Aggressiv og beruset kvinde anholdt

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 21-1-21 - 15:46

NR. ASMINDRUP - En 39-årig kvinde fra Nørre Asmindrup blev i nat anholdt og sigtet for vold mod en kvindelig politibetjent.


Stoppet i Tuse
Kl. 03:36 standsede politiet en bil rutinemæssigt ved en tankstation på Kalundborgvej i Tuse.

Bilen blev ført af en 30-årig mand uden fast bopæl i Odsherred. Manden var frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.


Nødret
Bilens ejer, den 39-årige kvinde fra Nørre Asmindrup, sad som passager i bilen, men var påvirket af spiritus, så hverken hun, eller to øvrige passagerer kunne lovligt føre bilen.

Patruljen besluttede derfor at bruge reglen om nødret og inddrage bilnøglen, for at forhindre at nogen blev fristet til at køre bilen hjem midt om natten.

Denne beslutning var bilejeren ikke tilfreds med, og hun nægtede at udlevere bilnøglen.


Satte sig til modværge
Efter flere mundtlige henstillinger om at udlevere bilnøglen ville en kvindelige betjent tage nøglen fra den 39-årige, men hun satte sig til modværge.

Den kvindelige betjent blev herunder ramt af slag i ansigtet af den 39-årige, som var ophidset og udadreagerende.

Betjentene anholdt herefter den 39-årige, som blev sigtet for vold mod tjenestemand. Hun blev taget med til politistationen til afhøring og afrusning i detentionen. Betjenten kom ikke til skade ved episoden.

Den 39-årig blev løsladt torsdag formiddag efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen. De sigtede vil senere høre mere fra politiet i deres sager.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.