Aggressiv mand fra Odden anholdt efter trafikuheld
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Aggressiv mand fra Odden anholdt efter trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Mandag 9-11-20 - 12:33

SJÆLLANDS ODDE - En 20-årig mand fra Sjællands Odde var natten til søndag involveret i et færdselsuheld på Jyderupvej ved Vig, og blev anholdt da han blev aggressiv.


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at kl. 00.09 forulykkede en 20-årig kvinde fra Asnæs i en personbil, idet bilen var kørt ind i nogle mindre træer og efterfølgende et hegn på en privat adresse.

Politiet fik klarlagt, at hun under et skænderi med en 20-årig mand fra Sjællands Odde i bilen havde mistet kontrollen over køretøjet, så bilen forulykkede.

Ingen af dem kom til skade ved uheldet, som politiet rykkede ud til.


Ilter adfærd
Den mandlige passager var noget ilter i sin adfærd over politiets tilstedeværelse, så han truede politiet verbalt med dødstrusler.

Han blev derfor kortvarigt anholdt, indtil han faldt til ro, i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af straffeloven.

Den kvindelige fører af bilen var ædru og havde kørekort, så hun blev ikke sigtet for noget i anledning af uheldet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.