Adresse i Rørvig misbrugt i stor svindelsag
Illustrationsfoto

Adresse i Rørvig misbrugt i stor svindelsag

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 5-11-20 - 08:35

RØRVIG - En adresse og en persons identitet i Rørvig er blevet misbrugt i en bedragerisag for over 10 millioner kroner.


Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en større eftersøgning af varer, der kan være bestilt hos en 30-årig mand fra Næstved, der nu er sigtet og varetægtsfængslet.

Bedragerisagen omhandler indtil videre misbrug af personers identitet og falske dokumenter, som manden har benyttet til køb af varer og ydelser.


Falske dokumenter
Den varetægtsfængslede mand har ifølge politiet benyttet falske dokumenter, der har vildledt forskellige virksomheder, således at manden kunne få dem udleveret til videresalg hos private borgere og erhvervsdrivende.

Manden har købt varerne ved brug af falske identiteter. Varerne kan befinde sig på hele Sjælland, men kan også være solgt videre til andre dele af landet.


Solgt videre til private
Ved bestilling hos Vølund blev varmepumper leveret i Rørvig, Mørkøv, Hedehusene, Næstved og Frederikssund og er formentlig efter levering blevet solgt videre til private.

Politiet opfordrer borgere, som er blevet tilbudt eller har købt et varmepumpeanlæg fra Vølund ved privat salg, eller som i øvrigt har kendskab til levering af et sådant anlæg, til at kontakte politiet. En varmepumpeinstallatør kan også have undret sig over, at en varmepumpe af den kaliber skulle installeres. Disse oplysninger kan have en stor værdi for politiets efterforskning.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.