Årsagen til brand i Egebjerg endnu ukendt
Foto: Presse-fotos.dk

Årsagen til brand i Egebjerg endnu ukendt

AF BJARNE HANSEN / Mandag 11-10-21 - 14:39

EGEBJERG – Midt- og Vestsjællands Politi kender endnu ikke årsagen til den voldsomme brand i bygningerne på pyrolysefabrikken WPU i Egebjerg fredag.


Kl. 07:48 blev Vestsjællands Brandvæsen alarmeret, fordi der var opstået brand i den ca. 800 kvadratmeter store fabrikshal, som udbrændte.

Undervejs i forløbet skete der eksplosion formentlig på grund af brand i trykflasker, men ingen personer kom noget til ved branden.


Røgen ikke direkte giftig
Røgen blev ikke målt til at være giftig, men da indånding af røg i sig selv er usundt, var politiet i tryghedsskabende øjemed til stede ved en nærliggende skole, hvor alle blev vejledt om at holde døre og vinduer lukkede.

Det samme gjorde de øvrige beboer i Egebjerg indtil fredag eftermiddag omkring kl.15.30.

Politiet foretager nu nærmere undersøgelser af brandstedet for at fastslå brandårsagen, hvorefter arbejdstilsynet orienteres og inddrages i sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.