86-årig mand fik opkald fra falsk politimand
Illustrationsfoto

86-årig mand fik opkald fra falsk politimand

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 20-1-22 - 11:47

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi fik onsdag anmeldelse om, at en 86-årig mand i Nykøbing havde oplevet at modtage et uventet opkald fra en mand, der havde udgivet sig for at være fra politiet.


Ringede fra mobilnummer
Politiet modtog kl. 14:30 anmeldelsen fra den 86-årige mand, som oplyste, at han en times tid tidligere var blevet ringet op af en mand, der oplyste at være politimand hos Københavns Vestegns Politi.

Manden havde ringet fra et mobilnummer og bedt om personlige oplysning af den 86-årige, der benægtede at være blevet hacket. Manden havde endvidere spurgt om, hvornår en patrulje kunne komme til hans bopæl for at lave en yderligere afhøring af ham.


Anede uråd
Den 86-årige havde efter opkaldet anet uråd og havde forhørt sig hos Københavns Vestegns Politi, som ikke kendte noget til det telefonnummer, manden havde ringet fra.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.