82-årig anholdt for spirituskørsel på Odden
Illustrationsfoto

82-årig anholdt for spirituskørsel på Odden

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 8-11-23 - 12:03

SJÆLLANDS ODDE - En trafikulykke på Oddenvej, tæt ved sidevejen Udsigten, har ført til anholdelsen af en 82-årig mand, der var mistænkt for spirituskørsel.


Ulykken indtraf klokken 17:05, da bilisten, i hvad der beskrives som et solouheld, påkørte et vejskilt. Føreren blev efter ulykken tilbageholdt af to militærpolitibetjente, som var tilfældigt passeret uheldsstedet inden politiets ankomst.

De lokale myndigheder kom i kontakt med føreren, en 82-årig mand fra Sjællands Odde, og han blev øjeblikkeligt anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel.


Selvom føreren tilsyneladende undgik fysiske skader som følge af solouheldet, blev han alligevel transporteret til et nærliggende sygehus, hvor der blev foretaget en blodprøve med det formål at undersøge alkoholniveauet i hans blod nærmere.

Politiet har indledt en undersøgelse af ulykken og afventer nu resultatet af blodprøven, før yderligere tiltag i sagen træffes. Når analyseerklæringen er tilgængelig, vil den 82-årige blive underrettet om den videre udvikling i sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.