81-årig mand fundet livløs på sejlskib ud for Odden
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

81-årig mand fundet livløs på sejlskib ud for Odden

AF BJARNE HANSEN / Fredag 21-8-20 - 11:11

SJÆLLANDS ODDE - Torsdag blev der fundet en 81-årig mand fra Herlev livløs på en sejlbåd ud for Sjællands Odde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 14:45 fik politiet fra havnemyndighederne ved Odden havn melding om, at nogle sejlere var på vej mod havnen med en sejlbåd, hvorpå der formentlig befandt sig en livløs mand.

Politiet kørte til havnen og sejlede med hjælp fra en lodsbåd ud mod sejlbåden, som blev trukket ind i havnen. Her kunne ambulancepersonale sammen med personale fra den tilkaldte lægehelikopter konstatere, at den livløse mand var afgået ved døden.

Han blev efterfølgende bragt til et sygehus og identificeret som en 81-årig mand fra Herlev.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet.


Hund ombord
På den afdødes sejlbåd var også en hund, som nu er midlertidigt anbragt på et dyreinternat.

Det viste sig, at andre sejlende i et område ca. seks sømil nord for Odden havde bemærket den afdødes båd foretage underlige manøvre, hvorefter de sejlende havde undersøgt sagen nærmere og herunder set den livløse mand ved roret samt hunden.

Politiet skal senere undersøge den afdøde nærmere sammen med en læge i forbindelse med et ligsyn, men der er ingen indikationer på, at der er foregået noget strafbart, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU