79-årig udsat for forsøg på røveri i Lumsås
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

79-årig udsat for forsøg på røveri i Lumsås

AF BJARNE HANSEN / Mandag 24-8-20 - 14:32

LUMSÅS - Lørdag aften blev en 79-årig mand fra København truet at to unge drenge på Moselyvej i Lumsås, og udsat for noget, der kunne ligne et røveriforsøg, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Den 79-årige havde indledningsvist ikke taget oplevelsen så alvorligt og anmeldte først sagen til politiet dagen efter.

Søndag kl. 11:53 fik politiet derfor anmeldelsen fra den 79-årige mand, hvor han fortalte, at han lørdag ved 19-tiden under en gåtur ad en sti ved Moselyvej havde mødt to drenge.

Drengene havde pludselig vendt sig om og peget på den 79-årige med to pistollignende genstande, som den ældre mand opfattede som legetøjspistoler.

Drengene bad manden om at aflevere sine penge, men han gik blot frem mod drengene og viftede med sin stok mod dem.

Drengene løb herefter fra stedet og forsvandt i ukendt retning.


Den ældre mand har beskrevet drengene som 14-16 år, den ene kraftig, den anden almindelig af bygning, begge iført sorte hættetrøjer og den ene med hvid skrift på brystet, sorte bukser og begge med en slags maskering op over næsen.

Politiet forsøger nu at få identificeret drengene i en sag om truende adfærd over for anmelderen, så formålet med deres adfærd kan blive klarlagt.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket drengene i området lørdag aften, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU