79-årig bilist fra Højby i trafikuheld i Vig
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

79-årig bilist fra Højby i trafikuheld i Vig

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 12-9-23 - 11:50

HØJBY – En 79-årig mand fra Højby var mandag eftermiddag involveret i et færdselsuheld i Vig, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Sammenstød
Politiet oplyser, at kl. 16:36 stødte to bilister sammen i krydset mellem Vig Stationsvej og Vig Parkvej, så en ambulance blev sendt til uheldsstedet.

Det viste sig, at den 79-årig mand fra Højby i en personbil var kørt med lav hastighed ad Vig Stationsvej mod nord og videre ud på Vig Parkvej, hvor han blev påkørt af en anden personbil, som en 31-årig mand fra Vig førte ad Vig Parkvej i østlig retning.


På skadestuen
Den 79-åriges bil blev ramt på venstre side af fronten, og føreren blev efterfølgende bragt til skadestuen til kontrol, men han var sluppet uden behandlingskrævende skader.

Politiet har optaget rapport for at få belyst omstændighederne nærmere ud fra en mistanke om, at færdselslovens vigepligtsbestemmelser kan være blevet overtrådt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.