NYKØBING - En 77-årig mand fik mandag eftermiddag et ildebefindende og kørte galt på Odsherredvej ikke langt fra krydset ved Højbyvej.

Kl. 16.31 holdt en personbil i en p-lomme og pludselig accelererede bilen tværs over vejen og endte i en grøft, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Forbipasserende skyndte sig hen til bilen, hvor føreren var ukontaktbar, så de begyndte at yde førstehjælp og ringede 112.

Politi og ambulance kom frem til stedet, hvor den umiddelbare konklusion var, at føreren, som viste sig at være en 77-årig mand fra Svinninge, havde fået et ildebefindende og var kørt i grøften.

Manden blev kørt til sygehuset, men blev senere fløjet til Rigshospitalet.Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse uheldet.

Bilinspektøren besluttede, at den 77-åriges bil skulle tages med ind til en undersøgelse, der skal afklare om den havde fejl.

Den 77-årige meldes at være uden for livsfare, men han havde pådraget sig skader på ryg og bryst som følge af uheldet.


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU