75-årig dame væltede med sin bil i Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

75-årig dame væltede med sin bil i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 14-11-23 - 12:02

NYKØBING - Mandag formiddag skete der et færdselsuheld på Odsherredvej, da en 75-årig kvinde fra Nykøbing mistede kontrollen over sin bil.


Fik hurtigt hjælp
Uheldet fandt sted lidt nord for tilkørslen fra Vesterbro i Nykøbing omkring kl. 09:51.

En lokal patrulje fra politistationen i Nykøbing var hurtigt på stedet og fandt bilisten, som stadig befandt sig i sin bil, der lå på venstre side på vejen.

Kvinden blev hurtigt assisteret af både brandvæsnet og ambulancepersonale, der arbejdede effektivt for at få hende i sikkerhed.


Slap uskadt
Til trods for den dramatiske hændelse, slap den 75-årige kvinde uskadt fra uheldet.

Hun blev kørt til skadestuen for kontrol, men heldigvis var der ingen alvorlige skader. Det er endnu uklart, hvad der præcist forårsagede, at hun under kørsel i nordlig retning på Odsherredvej mistede kontrollen, kom op på autoværnet, og til sidst væltede om på bilens venstre side.


Solouheld
Politiet bekræfter, at ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.

De foretog en grundig registrering af omstændighederne på ulykkesstedet og undersøger nu nærmere årsagen til uheldet.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.