67-årig mand død efter faldulykke i Lumsås
Illustrationsfoto

67-årig mand død efter faldulykke i Lumsås

AF BJARNE HANSEN / Mandag 22-2-21 - 14:28

LUMSÅS - Der skete fredag morgen en arbejdsulykke på en ejendom på Nordre Strandvej i Lumsås, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Fik hjertestop
Kl. 08:22 fik politiet en anmeldelse om arbejdsulykken. En 67-årig mand fra Hedehusene var faldet ned i forbindelse med tagarbejde på et sommerhus under opførelse og slog hovedet.

Manden blev kørt i ambulance til sygehuset, hvor han under behandlingen fik akut hjertestop og afgik ved døden, oplyser politiet.


Faldt fire meter
Faldet var i omegnen af fire meter, og Arbejdstilsynet blev underrettet og kørte til ulykkesstedet, hvor politiet ligeledes optog rapport for at klarlægge omstændighederne.
Når en erklæring fra Arbejdstilsynet er klar, skal politiet vurdere, om nogen skal sigtes for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.