66-årig fra Nykøbing kvæstet i trafikuheld
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

66-årig fra Nykøbing kvæstet i trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Mandag 24-8-20 - 14:24

NYKØBING - En 66-årig mand fra Nykøbing blev lørdag eftermiddag lettere kvæstet i et trafikuheld Gl. Nykøbingvej i Nørre-Asmindrup.


Kl. 12.33 rykkede politiet sammen med ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor en bilist og en motorcyklist var impliceret.

Den 66-årige mand fra Nykøbing havde været fører af motorcyklen og blev i ambulancen bragt til skadestuen i Holbæk, men han var sluppet med diverse knubs efter sammenstødet med personbilen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Det viste sig, at en 51-årig kvinde, som fører af personbilen, var kørte ad Odsherredvej mod sydvest, hvor hun i krydset ved Gl. Nykøbingvej ville foretaget et venstresving. Hun var standset for at afvente modkørende, inden hun begyndte svingningen til venstre. Herunder blev hun pludselig ramt på højre side af den 66-årige, der på sin motorcykel kørte ad Odsherredvej i nordøstlig retning i den hensigt at fortsætte ligeud.

Politiet optog rapport om uheldet, idet føreren af personbilen kan mistænkes for overtrædelse af færdselsloven.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU