57-årig mand fra Odden sigtet for narkokørsel
Illustrationsfoto

57-årig mand fra Odden sigtet for narkokørsel

AF BJARNE HANSEN / Fredag 16-2-24 - 10:33

SJÆLLANDS ODDE - Torsdag aften blev en 57-årig mand fra Sjællands Odde anholdt og sigtet for narkokørsel samt for at køre uden gyldigt kørekort.


Midt- og Vestsjællands Politi foretog anholdelsen kl. 21:52 på Dragsmøllevej i Hørve, efter at en narkometertest indikerede, at manden var påvirket under kørslen.

Udover den umiddelbare sigtelse for narkokørsel og manglende kørekort, blev den 57-årige også gjort opmærksom på den potentielle risiko for at få konfiskeret sit køretøj, hvis han fortsætter med at overtræde loven på denne måde.


Det er endnu ikke oplyst, hvilke specifikke narkotika den 57-årige var påvirket af, eller hvilke yderligere retslige skridt der vil blive taget som følge af denne hændelse.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.