56-årig fra Odden sigtet for indbrud i Stenstrup
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

56-årig fra Odden sigtet for indbrud i Stenstrup

AF BJARNE HANSEN / Mandag 14-9-20 - 15:08

SJÆLLANDS ODDE - Det var en 56-årig mand fra Sjællands Odde, som natten til søndag blev anholdt i forbindelse med et indbrud på Stenstrupvej i Stenstrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Nykøbing Avis har tidligere fortalt, hvordan en opmærksom borger lørdag kl. 23.29 anmeldte indbruddet.

Den 43-årige mand havde bemærket en personbil holde parkeret lidt afsides på en grusvej i nærheden. Han havde holdt med bilen og herunder set en mand tilsyneladende læsse noget ind i bilen.


Politiet kørte til området med et par patruljer, herunder en hundepatrulje, som så en mand inde i en privat bolig. Da manden opdagede politiet, stak han af, men hundepatruljen fandt ham kort efter.

Politiet oplyser, at den 56-årige var lettere spirituspåvirket, og han blev anholdt og sigtet for indbrud i villaen, hvor han var set.


Ved anholdelsen var han i ulovlig besiddelse af en kniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven.

I den parkerede bil, der tilhørte den anholdte, fandt politiet flere genstande, der formodes at stamme fra villaen, hvor han havde begået indbrud ved at fjerne en rude i en havedør, så han havde fri adgang til stedet.

Den 56-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres ved retten.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.