55-årig bilist fra Rørvig årsag til trafikuheld
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

55-årig bilist fra Rørvig årsag til trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 6-8-20 - 14:28

RØRVIG - En 55-årig mand fra Rørvig var onsdag morgen årsag til et trafikuheld i krydset Tinghulevej/Gl. Nykøbingvej i Højby, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Uheldet skete kl. 08:17, hvor den 55-årige var fører af en varebil, og i krydset overså han en knallert som kørte over krydset fra Tinghulevej mod Nr. Asmindrup i østlig retning.

Knallerten var skjult bag bilens sidestolpe, så varebilen kørte frem, men bremsede hårdt op, da føreren fik øje på knallerten.


Knallertkøreren, en 26-årig mand fra Højby, undveg varebilen, men gled i gruset og væltede.

Han slog sit ene ben i faldet og blev kørt med ambulance til tjek på sygehuset, men havde ikke pådraget sig brud på benet.

Politiet optog rapport om uheldet, og den 55-årige er sigtet for overtrædelse af sin vigepligt, og kan forvente at høre mere i sagen, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.