50-årig mand dømt for import af narkotabletter
Illustrationsfoto

50-årig mand dømt for import af narkotabletter

AF BJARNE HANSEN / Fredag 28-8-20 - 09:10

NYKØBING - Retten i Holbæk har idømt en 50-årig fra Nykøbings opland 20 dages fængsel for at importere narkotika med salg for øje.


Straffen skal dog ikke fuldbyrdes, hvis den dømte ikke begår noget strafbart i en prøvetid på ét år, og hvis han inden for fire måneder udføre ulønnet samfundstjeneste i 40 timer. Den dømte skal være under tilsyn af Kriminalforsorgen i prøvetiden.

Den 27. december ca. kl. 12:00 blev der fundet en pakke i Det Internationale Postcenter i Københavns Lufthavn i Kastrup.

Pakken var adresseret til den 50-årige, og indeholdt 154 styk Alprazolam tabletter. Ifølge politiet blev tabletterne forsøgt indført til Danmark med henblik på videreoverdragelse.

Retten i Holbæk besluttede, at de beslaglagte tabletter skal konfiskeres.

Meget vanedannende
Alprazolam, der blandt andet sælges under handelsnavnet Xanax, er et kortvirkende benzodiazepin.

Xanax sælges i USA og er udbredt unge, specielt i rap-miljøet. Det er et beroligende middel, der bruges ved angst, panikangst og abstinenser. Virkningen opstår hurtigt og varer omkring seks timer, og er meget vanedannende.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU