50-årig anholdt efter længere biljagt
Illustrationsfoto

50-årig anholdt efter længere biljagt

AF BJARNE HANSEN / Mandag 24-2-20 - 15:13

NYKØBING - En 50-årig mand fra Roskilde blev lørdag aften anholdt i en bil med stjålne nummerplader fra Nykøbing.


Kl. 20:00 fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding fra Nordsjællands Politi om, at en af deres patruljer havde kørt efter en personbil, hvis fører ikke var standset trods politiets tegngivning herom.

Biljagten var startet i Nordsjællands politikreds og var til sidst endt i Gundsømagle ved Roskilde, hvor føreren forsøgte at flygte fra den forfølgende patruljebil ved at køre ad en smal vandre-/marksti ved Kulturgården.

Bilisten kom dog til at køre ved siden af stien og ramte den forfølgende patruljebil, da bilisten ville køre retur på stien for at slippe væk.


Sammenstødet skete med lav hastighed og med ringe materiel skade på de implicerede biler. Føreren af personbilen var en 50-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt af Nordsjællands Politi og bragt dertil til afhøring til sagen samt udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Det viste sig, at hans bil var forsynet med en nummerplade, der var stjålet ved et indbrud hos Applus Bilsyn på Venusvej i Nykøbing natten mellem torsdag og fredag.

Ingen kom til skade ved uheldet.

Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU