48-årig smugfilmede mindreårig pige i bad
Illustrationsfoto

48-årig smugfilmede mindreårig pige i bad

AF BJARNE HANSEN / Søndag 19-7-20 - 06:57

SJÆLLANDS ODDE - En 48-årig mand fra Odsherred er sigtet for at have krænket en mindreårig piges blufærdighed på et bosted på Sjællands Odde.


Han er sigtet for blufærdighedskrænkelse over for et barn under 15 år ved den 25. oktober 2019 mellem kl. 07:00 og 08:00 på bostedet at have krænket pigens blufærdighed, idet han med en skjult mobiltelefon placeret i en papæske filmede pigen, mens hun tog bad.


Den 48-årige er sigtet efter straffeloven § 232, som kan give op til fire års fængsel, hvis den krænkede er under 15 år.

Anklagemyndigheden kræver, at den 48-årige i et fastsat tidsrum frakendes retten til erhvervsmæssig eller i forbindelse med fritidsaktiviteter at beskæftige sig med børn under 18 år.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU