NYKØBING - En 47-årig mand fra Nykøbing var onsdag fører af en bil, som forulykkede på Holbækmotorvejen mellem Vipperød og Holbæk.

Kl. 18:03 rykkede politiet og redningspersonale ud til et færdselsuheld, hvor en personbil med fire personer var forulykket.

Uheldsstedet var ca. 1 km. øst for afkørsel 19 i det østgående spor, hvor personbilen var kommet ud i midterrabatten, havde ramt autoværnet og var herefter kørt ud i nødsporet, hvor også autoværnet blev ramt.

Bilen havde snurret rundt og fået adskillige materielle skader.En lægehelikopter var blevet tilkaldt og landede på motorvejen, men de fire personer i bilen blev opsyn af en læge fra lægehelikopteren i fire ambulancer bragt til skadestuen til kontrol.

Ingen var dog kommet til skade ud over diverse knubs som følge af uheldet.

Uheldets skyldtes ifølge politiets undersøgelser formentlig et ildebefindende hos en 47-årig mand fra Nykøbing Sj., som førte personbilen.

Kort før kl. 19:00 var vejen atter farbar i begge vognbaner efter uheldet, hvor ingen øvrige trafikanter blev impliceret.


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU