45-årig mand fra Rørvig sigtet for vold og trusler
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

45-årig mand fra Rørvig sigtet for vold og trusler

AF BJARNE HANSEN / Fredag 9-7-21 - 11:44

RØRVIG - En 45-årig mand fra Rørvig er blevet anholdt og sigtet for flere episoder af trusler, og senest i en sag om grov vold.


Han blev anholdt torsdag kl. 13:05, som mistænkt for kort forinden at have kastet en vinflaske imod en kvindelig cyklist på Tolbodvej i Rørvig.

Kvinden undveg flasken og undgik derfor at blive ramt.


Tidligere episoder
Politiet fik anmeldelsen fra vidner på stedet, som kendte manden fra lokalområdet.

Manden blev senere anholdt og sigtet i sagen. Han var ved to tidligere episoder, 6. juli og 29. juni i år, sigtet for trusler mod to forskellige borgere i Rørvig.


Tidligere dømt
Den 45-årige er tidligere dømt for vold. Det, sammenholdt med de nu flere nye sager, gør, at politiet ønsker at stille ham for en dommer ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.

Politiet vil gerne i kontakt med den kvindelige cyklist som torsdag omkring kl. 12:35 undveg den kastede vinflaske på Toldbodvej.

SENESTE NYT
Den 45-årige blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør og blev løsladt af dommeren. Han er fortsat sigtet i sagerne og vil få sine sager afgjort senereFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.