44-årig familiefar anholdt for narkobesiddelse
Illustrationsfoto

44-årig familiefar anholdt for narkobesiddelse

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 22-12-21 - 12:49

HØJBY – En 44-årig mand er blevet sigtet for besiddelse af narkotika, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Tissede på gaden
Mandag omkring kl. 20:40 bemærkede en politipatrulje en mand, som stod og urinerede på gaden tæt ved Højby Station. Betjentene tog kontakt til manden for at bede ham bruge et toilet fremadrettet. Nu så de, at manden så påvirket ud, så de besluttede at visitere ham efter narkotika.


Amfetamin og hash
Den 44-årige mand fra Odsherred blev fundet i besiddelse af 37 gram amfetamin og 3 gram hash, som politiet beslaglagde. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg, på grund af den anseelige mængde stof.


Ransagede bopæl
Patruljen ransagede herefter den 44-åriges hjem, for at se om han opbevarede yderligere narkotika her, men fandt ikke mere.


Mindreårige børn
I hjemmet mødte politiet mandens familie hjemme, herunder tre mindreårige børn. Betjentene underrettede på den baggrund kommunen om sagen, for at varetage børnenes tarv.

Den 44-årige blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men vil høre mere fra politiet i sagen, når den skal afgøres.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.