43-årig kvinde sigtet for salg af hash til unge
Illustrationsfoto

43-årig kvinde sigtet for salg af hash til unge

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 23-12-20 - 12:50

NYKØBING - En 43-årig kvinde i Nykøbing er blevet sigtet for at sælge hash til unge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Opsøgte lejlighed
Tirsdag aften var politiet med narkohunde ved en lejlighed i Nykøbing på baggrund af et borgertip om, at der blev solgt hash fra stedet.

Netop som politiet ankom, så betjentene en ung kvinde, som kom ud fra adressen og standsede hende. Den unge kvinde, en 16-årig fra Asnæs, indrømmede at hun havde købt hash af en kvinde på stedet.


16-årig var kunde
Den 16-årige pige var i besiddelse af en klump hash på 2,81 gram, som hun blev sigtet for at besidde.

Hendes forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen, og hun kan forvente en bøde.


Sad og røg hash
Patruljen henvendte sig herefter ved lejligheden, hvor de traf den 43-årig kvinde og fire yngre mænd, som sad og røg hash.

Betjentene visiterede alle tilstedeværende personer, og lejligheden blev gennemgået med narkohund.


Fandt narko og kontanter
Politiet fandt 25 gram hash og 20 gram marihuana gemt i lejligheden, som den 43-årige blev sigtet for at besidde med henblik på salg.

Der blev desuden fundet en digitalvægt, saks med hashrester og et firecifret kontantbeløb, som politiet mistænkte var udbytte fra hashsalg.


Kortvarigt anholdt
Politiet beslaglagde hash, remedier og kontanter til sagen.

Kvinden var kortvarigt anholdt, men der var ikke grundlag for at fremstille hende i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så hun blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling.


Unge havde hash på sig
Ved visitation af de unge mænd fandt patruljen en 19-årig lokal mand i besiddelse af en hashjoint og ca. 3 gram hash.

En 22-årig mand fra Grevinge blev fundet i besiddelse af 2,79 gram hash. De blev begge sigtet og hashen beslaglagt.

Alle sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.