42-årig mand overfaldt ansat på Borgerservice
Illustrationsfoto

42-årig mand overfaldt ansat på Borgerservice

AF BJARNE HANSEN / Fredag 23-9-22 - 14:58

NYKØBING – En 42-årig mand fra Nykøbing er blevet sigtet for vold mod en medarbejder i Borgerservice på Vesterbro Torv i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Slået i maven
Kl. 12:57 anmeldte personalet i Borgerservice til politiet, at en 42-årig mand fra Nykøbing netop havde slået en 38-årig mandlig medarbejder i maven og derefter var forsvundet fra stedet.

Politiet fik klarlagt, at den 42-årige havde henvendt sig uden at bestille tid for at få hjælp til MitID. Da den 42-årige blev vejledt om, at en sådan hjælp krævende en tidsbestilling, hvilket borgerservicepersonalet også gav ham, hidsede han sig op og slog den 38-årige medarbejder hårdt i maven.


Anholdt efter godt en time
Identiteten på den mistænkte var fastlagt, så en patrulje fra lokalstationen i Nykøbing begyndte straks at lede efter den 42-årige. Kl. 14:10 blev han anholdt og efterfølgende sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Den 42-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som han dog vil høre nærmere til, når han bliver indkaldt til et retsmøde for at få en strafferetlig afgørelse på sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.