• <em>Foto: Presse-fotos.dk</em>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>

42-årig fra Nykøbing kvæstet i alvorlig ulykke

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 16-12-20 - 15:46

NYKØBING - En 42-årig mand fra Nykøbing blev tirsdag morgen kvæstet ved en alvorlig trafikulykke på Grevingevej mellem Grevinge og Gislinge.


To tunge køretøjer
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ulykken skete kl. 07:08, da en lastbil og en varebil stødte sammen i krydset Gislingevej og Hagesholmvej.

Lastbilen, som blev ført af en 25-årig mand fra Køge, kørte ad Hagesholmvej mod vest. I sydlig retning ad Gislingevej kørte varebilen med den 42-årige fra Nykøbing ind i krydset.

Frem for fuldt stop
Lastbilchaufføren havde fuldt stop i sin retning, men han mistænkes for at have overtrådt sin vigepligt, idet lastbilen kørte ind i siden på varebilen, så der skete betydelig materiel skade.
Foto: Presse-fotos.dk

Kørt på sygehuset
Den 42-årige fik skader på overkroppen som følge af uheldet og blev kørt til sygehuset til behandling for skader på brystkassen.

Hans tilstand blev skønnet stabil.

Lastbilchauffør ikke skadet
Lastbilchaufføren blev tilset på stedet af ambulancepersonalet, men havde ingen skader.

Politiet optog rapport om uheldet for at belyse omstændighederne omkring vigepligtsuheldet.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.