40-årig tiltalt for besiddelse af narko
Illustrationsfoto

40-årig tiltalt for besiddelse af narko

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 14-12-19 - 09:36

NYKØBING - Retten på Bornholm skal i den kommende uge behandle en sag mod en 40-årig mand fra Nykøbing, som er tiltalt for ulovlig omgang med hittegods, besiddelse af amfetamin, kokain og hash.

Det skriver Netavisen Bornholm.nu.

Den 20. december kl. 17:25 sidste år blev han truffet af en politipatrulje i Ellekongstræde i Rønne.

Manden viste selv en pose amfetamin til politipatruljen, men tog derefter benene på nakken og forsøgte at løbe væk, samtidig med at han ville smide yderligere en pose narko over en mur.


Intet lykkedes for ham, og han blev anholdt og sigtet for at have været i besiddelse af i alt 24,71 gram hash til eget brug, og 20,85 gram amfetamin og 3 gram kokain beregnet på videresalg.

Han er desuden tiltalt for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde og ulovlig omgang med hittegods, idet han var i besiddelse af et hævekort og et sygesikringskort, der var meldt tabt af ejeren tre uger tidligere.


Hærværk
Den 40-årige er også tiltalt for hærværk, idet han angiveligt skulle have knust en rude i en dør i Antoniestræde i Rønne 5. februar i år kl. 20:20, så der skete skader for 5.785,60 kr.

Samme aften blev han fundet i besiddelse af 1,8 gram hash til eget brug.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.