40-årig mand sigtet efter brand i Stårup
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

40-årig mand sigtet efter brand i Stårup

AF BJARNE HANSEN / Fredag 26-5-23 - 12:21

NYKØBING – En brand i nat på Gammelgårdsvej i Stårup har ført til en sigtelse af en 40-årig mand fra Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Affaldsbunke
Kl. 00:33 rykkede brandvæsnet ud til brand i en affaldsbunke med træ, hvor ilden var genopblusset efter en tidligere afbrænding.

Der skete ikke nogen utilsigtet skade ved branden, efter at den 40-årige fra Nykøbing tidligere havde brændt noget gammelt træ af i bålet på et tidligere tidspunkt.


Kan forvente en bøde
Politiet sigtede den 40-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen, fordi han ikke havde sikret sig, at afbrændingen kunne blusse op igen, så der ikke var kontrol med afbrændingen. Han kan derfor forvente at få en bøde som afgørelse på sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.