4-årig pige meldes uden for livsfare
Illustrationsfoto

4-årig pige meldes uden for livsfare

AF BJARNE HANSEN / Mandag 17-2-20 - 11:19

NYKØBING - En 4-årige pige meldes uden for livsfare, efter hun søndag formiddag blev ramt af et træ, der væltede ned over hende på en sti ved A. Ladingsvej i Nykøbing.


Pigens tilstand betegnes som stabil efter den fornødne behandling for diverse knoglebrud og indre kvæstelser.

Kl. 10:09 fik politiet via alarm 112 melding om, at et barn var kommet til skade, da et træ var væltet. Ambulancepersonale og en lægehelikopter var sendt til området, og ved Vig traf politiet både ambulancen og lægehelikopteren. I ambulancen befandt den 4-årige pige fra Bagsværd sig sammen med sin 32-årige mor.

Pigen havde pådraget sig alvorlige kvæstelser, da træet var væltet ned over hende få minutter tidligere.

Pigen blev straks kørt til Rigshospitalet i København til fornøden behandling, og lægehelikopteren blev således ikke brugt.


Ulykkesstedet blev identificeret og her var et træ med en stammediameter på ca. 40 cm væltet ud over den offentlige sti.

Træet var knækket over jordniveau i det kraftige blæsevejr i området.

Politiet har nu optaget rapport om ulykken for at få klarlagt de nærmere omstændigheder til brug for afgørelse af, hvorvidt nogen kan drages enten strafferetligt eller erstatningsretligt til ansvar.

Det lokale redningsberedskab blev tilkaldt for at vurdere, om andre træer i områder kunne vælte, men det var efter oplysningerne til politiet ikke tilfældet.
Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU