39-årig mand sigtet for grov vold mod 65-årig kvinde
Illustrationsfoto

39-årig mand sigtet for grov vold mod 65-årig kvinde

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 19-5-22 - 12:26

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt og sigtet en uligevægtig og voldelig mand i Nykøbing.


Kvinde slog alarm
Onsdag kl. 15:43 slog en 65-årig kvinde fra Nykøbing alarm til politiet, idet hun var blevet opsøgt af en mand, hvis identitet hun kendte.

Manden havde banket hårdt på døren, men åbnede et vindue og fik kontakt til manden, der havde medbragt en hammer. Med den slog manden flere gange ud efter den 65-årige, der dog kun blev ramt en enkelt gang og undveg de øvrige slag. Dog ramte han vinduet og døren i sin udadreagerende adfærd. Samtidig havde manden ytret sig truende over for den 65-årige, der slap med overfladiske skader som følge af slaget med hammeren.


Flygtede fra stedet
Manden flygtede fra stedet, men ud fra oplysninger om mandens identitet fik politiet lokaliseret ham til en adresse hos et familiemedlem i Nykøbing.

Her fik politiet kontakt til en 39-årig mand fra Nykøbing, som blev anholdt og sigtet for grov vold mod den 65-årige kvinde.

Politiet fik også ud fra vidneforklaringer bekræftet, at den anholdte havde opsøgt kvinden og slået hende, og politiet vurderede ud fra et umiddelbart skøn af hans sindstilstand, at den 39-årige havde behov for hjælp.


Indlagt efter løsladelse
Efter afsluttet efterforskning i sagen løslod politiet den 39-årige, som dog straks efter blev indlagt på et sygehus i Slagelse til fornøden behandling og omsorg.

Han er fortsat sigtet i sagen og kan derfor senere forvente at høre nærmere fra politiet og anklagemyndigheden, når voldssagen mod ham skal afgøres.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.