36-årig mand anholdt for narkosalg i Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

36-årig mand anholdt for narkosalg i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 6-12-23 - 10:29

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt en 36-årig mand for narkosalg efter et tip om mistænkelig aktivitet i en lejlighed i Nykøbing.


Kl. 18:00 onsdag gik to lokalbetjente til handling efter at have modtaget oplysninger om muligt narkosalg fra adressen. Ved ankomsten til lejligheden blev betjentene mødt af en kraftig lugt af hash.

I lejligheden befandt der sig to mænd og en kvinde, som indrømmede, at der dagen forinden var blevet røget hash i forbindelse med en fødselsdag. Men den intense lugt indikerede, at der for nylig var blevet røget igen.


Under en nærmere undersøgelse af lejligheden fandt betjentene flere klumper hash synligt på stuebordet. Derudover blev der opdaget "baner" af kokain og amfetamin. En fuldstændig ransagning af lejligheden resulterede i fundet af ca. 15 gram kokain, 88 gram hash og 19 gram skunk.


Lejlighedens 36-årige beboer blev anholdt og sigtet for narkosalg, da politiet under ransagningen fandt beviser på, at han havde solgt stoffer til andre.

Efter en tur på politistationen til afhøring og sagsbehandling blev manden løsladt, men beslaglagte stoffer blev tilbageholdt af politiet.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.