35-årig mand udsat for grov vold i Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

35-årig mand udsat for grov vold i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 23-5-23 - 12:22

NYKØBING – Tirsdag kl. 06:15 fik politiet via alarm 112 melding om, at den ene af to påvirkede mænd, der havde været i slagsmål med hinanden, nu løb rundt på Havnegade og måske medbragte en totenschlæger.


Påvirket
Et par patruljer kørte til området, hvor politiet fik kontakt til en lettere spiritus- og narkopåvirket, 35-årig mand fra Nykøbing. Han oplyste, at han var blevet slået i hovedet et par gange med en totenschlæger, som en bekendt var i besiddelse af.

De havde begge opholdt sig på den 35-åriges bopæl, men den bekendt var pludselig blevet voldelig og verbalt truende over for den 35-årige.


Flygtede
Efter volden var den bekendte flygtet fra stedet, men politiet fandt ham på en parkeringsplads ved et supermarked på Madvigs Plads.

Den bekendte var også påvirket af spiritus og blev identificeret som en 26-årig mand fra Korsør, der var i besiddelse af en totenschlæger.


Anholdt for grov vold
Den 26-årige blev anholdt kl. 07:05 som mistænkt for grov vold mod den 35-årige, som blev sendt på skadestuen for at blive undersøgt for eventuelle skader som følge af volden.

Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde til afrusning og efterfølgende afhøring i voldssagen og overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til totenschlægeren.

Politiet vil herefter tage stilling til, hvad der videre skal ske med den 26-årige mand, når den uopsættelige efterforskning er afsluttet.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.