• <em>Tung bevæbnet politi gennemførte flere ransagninger i Nykøbing-området. Foto: Presse-fotos.dk</em>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>

35-årig mand anholdt i sag om grov vold

AF BJARNE HANSEN / Mandag 15-3-21 - 12:36

NYKØBING - En 35-årig mand fra Nykøbing fremstilles mandag i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.


Grov vold i Vig
Den 35-årige er ifølge Midt- og Vestsjællands Politi sigtet i en sag om grov vold begået mod en 38-årig mand på en privatadresse i Vig lørdag omkring kl. 22:20.

Overfaldet blev nogle timer senere anmeldt til politiet af den 38-årige, som havde været udsat for grov vold af fem mænd.


Truet med skydevåben
Den forurettede blev tildelt slag og spark mod hoved og krop og blev truet med et skydevåben. Han blev kørt til skadestuen til behandling for skader i hoved og ansigt, men var ikke i livsfare.

Politiet efterforskede efterfølgende sagen og tungt bevæbnet betjente gennemførte i den forbindelse ransagninger af flere adresser i Nykøbing-området i løbet af søndagen for at finde frem til den mistænkte 35-årige mand, som blev anholdt i Egebjerg søndag kl. 16:30.


Jalousi
De foreløbige oplysninger i sagen tyder på, at motivet til overfaldet var jalousi.

Sagen efterforskes fortsat i forsøget på at finde frem til øvrige mistænkte i sagen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.