33-årig truede kvinde med køkkenkniv i Højby
Illustrationsfoto: P-E Rath Holm

33-årig truede kvinde med køkkenkniv i Højby

AF BJARNE HANSEN / Mandag 23-5-22 - 13:02

HØJBY – Midt- og Vestsjællands Politi kunne lørdag aften anholde en 33-årig mand, som havde truet en kvinde i Højby.


Familiemedlem
Kl. 17:05 anmeldte en 58-årig kvinde fra Højby, at hun netop var blevet truet på livet af et familiemedlem, som havde holdt en kniv truende frem mod hende. Hun var ikke kommet til skade som følge af truslerne med kniven.


33-årig anholdt
Politiet fik på kvindens bopæl kontakt til en 33-årig mand fra Højby, som blev anholdt og sigtet for trusler mod kvinden, idet han ifølge kvinden havde taget en køkkenkniv og truet hende på livet efter et afslag om at låne et mindre kontantbeløb.


Blev løsladt
Den 33-årige blev senere på aftenen løsladt efter en nøje vurdering af de konkrete omstændigheder ved truslerne over for den 58-årige kvinde.

Han vil dog senere høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.