32-årig mand fra Nykøbing sigtet for hashhandel
Illustrationsfoto

32-årig mand fra Nykøbing sigtet for hashhandel

AF BJARNE HANSEN / Mandag 30-1-23 - 14:20

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 32-årig mand fra Nykøbing for hashhandel.


Pågrebet i Holbæk
Lørdag kl. 14:00 bemærkede en patrulje på Jernbaneplads i Holbæk to mænd forsvinde sammen ind i en gyde, hvilket patruljen anså som mistænkeligt, og valgte at undersøge årsagen nærmere.

De to mænd blev identificeret som en 19-årig mand fra Københavns sydvestkvarter og en 32-årig mand fra Nykøbing.

Manden fra Nykøbing var i besiddelse af godt 99 gram hash.


Stort kontantbeløb
Den 19-årige var i besiddelse af et firecifret kontantbeløb, som blev beslaglagt ud fra en mistanke om, at der var tale om penge i forbindelse med en narkohandel mellem de to mænd.

Den 19-årige fik også beslaglagt en mobiltelefon, hvilket han protesterede imod sammen med beslaglæggelsen af pengene. En dommer skal således senere se nærmere på politiets mistankegrundlag mod ham.


Bopæle ransaget
Begge mænd blev anholdt i forbindelse med sigtelsen for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og ved en efterfølgende ransagning af de to mænds bopæle fandt politiet ikke yderligere af politimæssig interesse.

De to mænd blev derfor begge løsladt efter afhøring til sagen, som de begge kan forvente at høre nærmere til.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.