32-årig fik fængselsdom for kørsel uden kørekort
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

32-årig fik fængselsdom for kørsel uden kørekort

AF BJARNE HANSEN / Søndag 2-8-20 - 22:38

NYKØBING - En 32-årig mand fra Nykøbing er blevet dømt for at have kørt personbil uden kørekort samt for at køre på en ulovlig knallert.


Dommen lød på 10 dages betingelse fængsel med en prøvetid på 1 år samt 30 timers ulønnet samfundstjeneste og tilsyn af kriminalforsorgen i prøvetiden.
Herudover skal han betale en bøde på 19.500 kroner, og hans knallert bliver konfiskeret.

Den 1. april blev den 32-årige standset af politiet på Oddenvej, hvor han var fører af en personbil, uden at have generhvevet kørekort.


Den 20. april blev han standset af ordensmagten, hvor han kørte på en ulovlig, stor knallert. Knallerten kunne køre 79 km/t, selvom den kun er godkendt til 45 km/t.

Han er desuden tiltalt for at have ført stor knallert 24. marts, selvom han i juni 2016 var frakendt førerretten i fem år, frem til 3. august 2021. Han anvendte heller ikke fastspændt styrthjelm.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.