29-årig mand sigtet for vold i Lokaltoget
Illustrationsfoto: Niclas Jessen

29-årig mand sigtet for vold i Lokaltoget

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 17-5-22 - 11:07

NYKØBING - En nu 29-årig mand fra Østjylland er anholdt og sigtet i en sag om vold i Lokaltoget mellem Holbæk og Nykøbing 18. juli.


Overfaldt to piger
Kl. ca. 23:40 overfaldt han sammen med en dengang 17-årig ung mand to piger. To passagerer kom pigerne til undsætning, men passagererne blev efterfølgende også overfaldet af de to voldelige mænd.

Den 29-årige blev via efterforskning identificeret og efterlyst som mistænkt i sagen, idet hverken Midt- og Vestsjællands Politi eller Østjyllands Politi umiddelbart kunne finde ham.


Anholdt i Østjylland
Natten til i dag, tirsdag bragte han sig selv i Østjyllands Politis søgelys og blev anholdt på grund af efterlysningen i denne sag.

Tidligere i denne sag blev den 17-årige i oktober idømt fire måneders fængsel og betinget udvisning for vold mod den ene af pigerne og de to passagerer.

De overfaldne pådrog sig mindre fysiske skader ved volden.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.